Diller i januar 2018

Litt ganske forsinket diller denne gangen....


1. Den 12.mann: Bestevenninnen min og jeg så denne på kino. Den var skikkelig bra. Veldig bra presentasjon fra Thomas Gullestad og Jonathan Rhys Meyers er alltid fantastisk.

Bildekilde: Kinomagasinet.no2. Lydbok: Fortsatte med å høre Harry Potter-bøkene. Jeg fant også ut at det kanskje går litt fortere med Wheel of Time-serien om jeg hører de på lydbok siden jeg ikke har hatt ro til å sitte å lese.

3. The Walking Dead: Denne serien har jeg utsatt lenge, men klarte plutselig ikke å vente lenger. Tok ikke lang tid å se de sju sesongene som var kommet ut.

Bildekilde: Serienytt.no
4. Fullmetal Alchemist: Så alt av denne serien om igjen. Selv om jeg ikke burde bruk tid på det...

5. Samling av Sigrid Undset sine fortellinger: Jeg fant denne komplett på en bruktbutikk. Litt av et kupp.

6. Lese på cafè: Heidi (link til bloggen hennes) og jeg fikk lest på stamstedet vårt hele to ganger, noe vi hadde snakket om en stund men ikke fått gjortFilm. Veldig koselig.

7. Revy: Besteforeldrene, pappa og jeg var å så hele to revyer i januar. Begge var bra, men den siste best. Den ene søstra mi og kjæresten hennes var med på den siste revyen. Håper vi får til flere revyer sammen.

                        
Bildekilde: Kultar.no8. Supernatural: Endelig seriestart etter sesongpause!

9. Filmkvelder: Heidi og jeg begynte på Batman-prosjekt, mens romkameraten og ei venninne begynte å se alle X-Men-filmene.

10. Å få ordentlig lufting på soverommet: Soverommet mitt her hadde ikke ventil så den eneste måten å lufte på har vært gjennom vinduet, men det er et takvindu i skråtak så det funket ganske dårlig når det ble vinter... Snekker kom å ordna ventil i veggen så nå er det bra men luft.

11. Ullsokker med mønster: Jeg har alltid dilla på å strikke (hihi), men plutselig ble det ekstra morsomt med ullsokker med forskjellig mønster.

          
Bildekilde: Eget galleri
12. Maze Runner: Før Heidi og jeg så den siste filmen på kino repeterte jeg bøkene og filmene. Jeg trodde ikke jeg hadde lest noen av tilleggsbøkene, men jeg hadde visst lest den ene før.

13: Ommøblering av soverommet: En kveld jeg var litt rastløs fant jeg ut at jeg skulle se om jeg kom på en bedre løsning på soverommet, og det gjorde jeg.Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Diller i april 2018

Diller i mai 2018