Tanker om fortiden

En bør ikke glemme fortiden. En bør huske den. Den har gjort oss til den vi er og vi kan lære mye av den. Men noen ganger skulle en ønske at en kunne glemme. Slik at en kunne fortsette fremover, uten å se seg tilbake.

Jeg har lært mye av min egen fortid. Takket være den er jeg som jeg er den dag i dag. Det har ikke alltid vært lett, men jeg er takknemlig. Jeg har lært av andres og mine egne feil, og jeg har kommet nærmere målet. Det å finne meg selv. Jeg angrer faktisk ikke på noen ting, jeg har ikke noe dypt ønske om å gå tilbake og endre noe. Det er en god følelse. Ikke alle er like heldige. Ja, jeg ser på meg selv som heldig.

Likevel kan vi ikke styre underbevisstheten. Min er en slu jævel som plutselig bestemmer seg for å få meg til å se tilbake. Heldigvis ikke til de verste minnene, men likevel minner jeg helst ikke vil tenke for mye på. Det er både gode og vonde minner. Jeg angrer dem ikke, men jeg vil ikke se tilbake, jeg vil fremover.

Kommentarer

 1. Så fin tekst.

  Jeg angrer på mye og bruker alt for mye tid på å se tilbake. Det er fint å lese tekster som dette, det motiverer til å se fremover! Det er tross alt frem vi skal. <3

  SvarSlett
 2. Takk =D
  Jeg fikk det bare inn i hodet og følte for å skrive det ned, god motivasjon å skrive ned slikt også ;)
  Ja det er fremover vi skal så vi får bare gjøre så godt vi kan <3

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober