Tegninger

Da har jeg for første gang på over ett år funnet frem tegnesakene. Jeg duger ikke til noe særlig annet enn å tegne etter det jeg ser, så jeg er ikke noen stor kunstner. Men det er for meg en glede å tegne. Det jeg for det meste tegner er karakterer fra diverse animeserier (en annen nerdete side vet meg he,he). Det er ikke alltid jeg får til disse karakterene helt, men det er noe av det jeg stort sett synes jeg får til. Og det er jo moro når en får til det en prøver på.

Første gang jeg begynte å tegne animekarakterer var siste året mitt på ungdomsskolen. 
Her er noen tegninger fra da (2004):

Denne er fra 2010:                                     Og de nyeste som jeg har tegnet de siste dagene:

Kommentarer

 1. Så stilige tegninger! Så flink som du er! Jeg liker dem! Så mye du har tegnet på kort tid også, imponert! En dag skal jeg sette meg ned å tegne jeg også, men tror ikke jeg rekker det denne uken, som du vet, hehe.
  Fortsett å tegne! :-D

  SvarSlett
 2. Tusen takk =)
  Det blir fort noen tegninger når en først setter i gang. Blir vel en pause på meg igjen også nå ja, rekker vel ikke tegne noe jeg heller, hihi :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanskje vi skal ta oss en tegnekveld før vi drar ut på Brix en gang med musikk i bakgrunnen og hver vår laptop/lesebrett med bilder å tegne etter!

   Slett
  2. Weee! Ringenes herre kvelder, tegnedate. Og uka her er allerede full. Mye glede seg til for min del<3 Så må vi ikke glemme kino jevnt og trutt hihi

   Slett
 3. Mye å glede seg til ja =)
  Det er så koselig <3

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober