Edge Of TomorrowDenne filmen skulle jeg egentlig se på kino, men slik ble det av en eller annen grunn ikke. Jeg husker ikke helt hvorfor, om jeg ikke fikk med meg noen og ikke gadd å dra alene likevel, eller om jeg rett og slett glemte å se den før den sluttet å gå på kino. Her jeg bor går nemlig ikke filmene nødvendigvis så mange ukene på kino; kinoen har bare tre saler og det kommer jo så mange filmer og noen filmer må slutte å gå før de nye kan vises.

Uansett, nå har jeg da endelig fått sett den. Filmen har vi på et vis sett før: Alien-invasjon og kamp for menneskeheten og alt det der. Siden dette ligner på mye vi har sett før blir filmen noe forutsigbar, og det trekker selvfølgelig noe ned.

Likevel er det også positivt at temaet er velkjent; filmen trenger ikke bruke masse unødvendig tid på å forklare alt mulig og det liker jeg, vi skjønner jo greia, det vi ikke skjønner der og da får vi bare vente litt med å få svar på senere i filmen. Det er jo ikke meningen at vi skal vite absolutt alt med en gang, da hadde det blitt en kjedelig film.

Vel, litt kjedelig ble det for meg en liten periode. Filmen begynte veldig bra, jeg var interessert fra første stund. Men jeg hater når hendelser går på repeat, da begynner jeg å kjede meg og mister fort konsentrasjonen. Heldigvis mistet jeg ikke konsentrasjonen her, selv om jeg kjedet meg. Grunnen til det er måten repetisjonene er fremført på, det er det samme som går igjen, men noen av dem veldig korte og noen med noen nye tillegg så det likevel ble noe variasjon.

Alt i alt synes jeg filmen var bra. Ikke så fantastisk at jeg glemte å spise film-godtet, men underholdende nok til at jeg ikke begynte å spille Backgammon på nettbrettet samtidig ;)  

Kommentarer

  1. Super anmeldelse! Bedre enn alle anmeldelser om andre filmer jeg har lest på Heftig. Keep going ;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober