Diller i november

Litt forsinket, igjen, men her er i alle fall dillene =)

1. Den første snøen: 
Det har vel så vidt snødd litt tidligere enn akkurat den dagen (20.nov), men dette var første snøen som la seg. Jeg synes det er skikkelig koselig når den første snøen kommer og legger seg på bakken =) Ikke at snøen ble liggende mange dagene, da det ble varmere igjen og begynte å regne. Egentlig helt greit, jeg hater snø-måking! :P


Måtte ut å tegne smiley-fjes
2. The Bane Chronicles:
En samling av flere korte fortellinger om Magnus Bane (fra The Mortal Instrumets-serien og The Infernal Devices-serien). Bane er min absolutte favoritt karakter i disse bøkene =)

3. Tv-serien Leverage:
Jeg ble endelig ferdig med tv-serien Medium. Ikke at jeg ikke likte serien, for det gjorde jeg, men jeg var så gira på å begynne på en ny anime-serie, som jeg ikke lot meg begynne på før jeg hadde sett ferdig Medium, at jeg var litt glad når jeg ble ferdig med den. Jeg begynte så på en ny anime-serie, men endte på et vis opp med å begynne på Leverage og ble hekta på den i stedet (sånn kan det gå).


4. Handletur til Sverige:
Jeg fikk med meg pappa til å kjøre en tur til Østersund for å handle til jul. Det ble da en del (rart det der). 

 5. O'Boy:
Jeg har hatt skikkelig dilla på O'Boy den siste måneden. Sykt godt. Mmmm.


6. Rydding: 
Rydding er egentlig ikke så gøy, men i november hadde jeg flere rydde-runder og det var godt å få ordnet opp i litt rot og få kastet noen ting.


7. Juleting:
Jeg fant noen fine ting til jul i Sverige. Jeg fant lysfat og nummer til adventslysene mine, en søt nisse, et reinsdyr, en ugle og lyskuler som jeg endte opp med å legge rundt adventslysene på lysfatet. Jeg fant også en fin liten globus som jeg bare måtte ha ;)

 


8. Hekle skjerf:
Jeg hadde en del garn som jeg fant ut burde brukes til noe så da endte jeg opp med å hekle skjerf. De fleste har jeg gitt bort, men jeg beholdt ett for meg selv (det på bildet nedenfor).Kommentarer

  1. Så flink du er til å hekle skjerf, det var fint :) Ble rett og slett litt i julestemning av å lese innlegget ditt. Herlig juleugle og globusen din var utrolig kul! Ha en super fredag Kine.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Mari! =) Håper du også har en finfin fredag :D

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober