Diller i april

1. James Bond: Som oppvarming til ny James Bond film i november har jeg bestemt meg for å se alle James Bond filmene som finnes. Det er hele 25 stk så jeg har da nok å se på!2. Dragon Ball: Denne animen begynte jeg på for lenge siden, men kom bare til episode 18. Jeg fant ut at jeg måtte gi den en ny sjanse da "alle" snakker om Dragon Ball. Og glad er jeg for det for den ble bedre enn jeg trodde etterhvert.
3. Radio: Nå er jeg tilbake i den gamle jobben min en stund og da hører jeg mer på radio enn når jeg er hjemme. Jeg har passet på å ta med meg radioen min dit for det er så digg å kunne høre på radio mens en sitter på jobb!


4. Lydbok: Igjen. Denne måneden var det Horns av Joe Hill mens jeg kjørte til og fra jobb.

5. Marvel: Som oppvarming til Avengers. Age of Ultron så jeg alle de andre Marvel filmene om igjen. 
6. Hjemmelaga boller: Jeg bakte 2/3 grove boller for å kunne ha med på jobb. Dette var en helt ny oppskrift som jeg ikke hadde prøvd før så jeg var spent på resultatet. De ble heldigvis gode.

7. Påske: Jeg hadde en rolig og koselig påske hjemme. Skjærtorsdagen hadde jeg bursdag og da kom flere familiemedlemmer på besøk og vi koste oss med Oreo iskake, kanelsnurrer og eplemuffins. Påskeaften fikk jeg besøk av ei venninne som har flyttet til Bergen og første påskedag ble det Fast & Furious 7 på kino.

8. Vår: Masse fin fuglesang å høre, gresset begynner å bli grønt og sola begynner å varme mer. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober