Diller i oktober

1. The Martian: I september hørte jeg boken som lydbok. I oktober så jeg filmen på kino.

2. Tv-serien Hannibal: Den var nok tenkt å vare lenger enn den gjorde, men dessverre ble den kansellert. Jeg likte ikke den tredje, og siste, sesongen så godt, så for min del kunne den like gjerne sluttet etter sesong to.3. Hannibal bøker: Etter jeg så tv-serien fant jeg ut at jeg "måtte" lese bøkene også. Det ble til at jeg hørte The Red Dragon og Silence of The Lambs på lydbok (de to første av fire bøker). 

4. Se film på senga: Det er egentlig fyfy for meg å ta med nettbrettet eller pc'en på soverommet å ligge i senga å se film eller serie, men dette har jeg altså gjort (huff).

5. Knekkebrød med nugatti og gräddost: Dette har vært kveldsmaten min en god stund nå (de gangene det blir kveldsmat). Nam nam. 

6. Resident Evil: Jeg kom plutselig på (midt på natta) at jeg skulle ha Resident Evil maraton. Jeg så de to første den natta og de tre siste dagen etter. Blir visst ikke lei dem jeg (liker egentlig ikke zombie-greier, men Resident Evil er kult). 7. Revenants-serien av Amy Plum: Disse ble lest som e-bok på nettbrettett (tre hovedbøker + to ekstra fortellinger). 

8. Cobain: Montage of Heck: Jeg har alltid likt Nirvana, men etter å ha sett denne dokumentaren så har all musikken til Nirvana fått en helt ny betydning. 9. James Bond: Ble endelig ferdig med James Bond-prosjektet mitt. Nå kan jeg med sikkerhet si at jeg har sett absolutt alle James Bond filmene. 

10. Solo: Jeg har alltid valgt Fanta fremfor Solo på restauranter og cafeer, men det er ikke alle steder de har Fanta og plutselig en dag så ble det Solo likevel. Så ble det Solo på samme stedet flere ganger. 

11. Studio Ghibli: Jeg har funnet ut at jeg skal se alle de jeg ikke har sett. Så langt har jeg sett fire stykker. Jeg har startet fra begynnelsen med de som kom ut først. 

12. Tv-serien Hemlock Grove: Denne har jeg hatt på lista mi helt siden den kom, men jeg har ventet på at den skulle bli ferdig (så jeg slapp å vente på hver episode). Og nå var den endelig ferdig. Jeg så serien på under en uke. Ja, jeg lå hele dager på sofaen og gjorde ikke stort annet enn å se på Hemlock Grove. Men jeg var syk, så det var lov ;-)Kommentarer

  1. Jeg har faktisk ikke sett en eneste Resident Evil-film :-p

    SvarSlett
  2. Whaaaat?? Da må vi ha Resident Evil maraton!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober