Diller i juni 2017


1. Our Mutual Friend: Jeg måtte finne en ny lydbok etter å hørt ferdig The Further Adventures of Robinson Crusoe og jeg kjente at jeg savnet Dickens så da ble det det. Den hører jeg via gratis-appen LibriVox.
2. Lost Girl: Denne serien fulgte jeg med på, men datt av etter sesong fire så jeg fikk aldri sett den ferdig. Den femte sesongen ble den siste og siden det var så lenge siden jeg hadde sett noe av Lost Girl måtte jeg se alle de fire sesongene jeg allerede hadde sett på nytt igjen for å henge med.

3. Change av Heart: En bok skrevet av Jodi Picoult. Jeg har lest en annen bok av Jodi og likte den så måtte prøve denne også.

4. Prison Break: Fikk sett ferdig de to siste episodene i den nye sesongen (hang litt etter).

5. Å endelig dra til legen: Jeg har vært veldig flink til å utsette å dra til legen, særlig når det ikke var noe farlig. Men så ble jeg til slutt lei av å ha et øye som rant hele tiden :-P

6. Normalt øye: Heldigvis visste legen råd og øyet ble bra :-D

7. Grimm: En tv-serie jeg har hatt på lista mi lenge, men som jeg har ventet med å begynne på siden den ikke var ferdig (har nok serier der jeg må vente på nye episoder). Men nå ble den ferdig for litt siden så da så jeg alt sammen.
8. Den Ene Pluss En: En bok av Jojo Moyes. Ble nysgjerrig på denne siden jeg likte Et Helt Halvt År og Etter Deg.

9. Wonder Woman: Gøy å se en film på kino med en kvinnelig superhelt i hovedrollen.

10. A Sense Of An Ending: Enda en film på kino. Kan jo ikke egentlig se nok filmer på kino :-P
11. Å ha kinosalen alene: Når Heidi (link til bloggen hennes) og jeg så A Sense Of An Ending hadde vi hele salen for oss selv. Det var digg for oss, men synd for kinoen at det ikke var flere der. Folk må huske å dra på kino om vi fortsatt skal få ha kino.

12. The Complete Fairy Tales of the Brothers Grimm: Et stykke utti tv-serien Grimm ble jeg ferdig med leselista mi og fant da ut at det kunne bli gøy å lese Grimm-eventyrene mens jeg så en serie basert på dem. Så da ble det dobbelt om med Grimm ;-)13. Familiebursag: Farfar hadde bursdag og hadde ikke invitert til noe, men flere av oss (sønn og barnebarn) tok oss en tur dit likevel. Kosa oss ja :-D

14: Festival: For første gang fikk jeg dratt på den lokale festivalen i byen. Det var gøy. Og slitsomt. Og jeg var der bare en dag.

15: Transformers-maraton: Siden det kommer en ny Transformers-film måtte jeg jo se de andre om igjen før jeg ser den nye på kino.


Bumblebee <3
Ønsker alle sammen en fin sommer! :-D


Kommentarer

 1. Hva syns du om Vår felles venn. Jeg leste den, på norsk. Husker jeg kjøpte den på bibliotekssalg et år på samme dag som jeg var der for Kinoens dag. Har gitt den bort for lenge siden da. Vår felles venn var den første Dickens jeg leste! Jeg ser jeg har gitt den terningkast 4 på Bokelskere. Jeg likte den bedre enn gjennomsnittlig altså :-D

  Å ha kinosalen for oss selv den gangen var virkelig digg :-D Liker filmen også! Så mye at jeg har lyst til å lese boka en eller annen gangen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg liker boka. Den er ikke den beste av Dickens etter min mening, men den er bra så langt.

   Tror jeg må lese boka den filmen er basert på en gang jeg også ;-)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober