Bøker, bøker og mer bøker


Bøkene mine og jeg har nylig flyttet inn i en ny leilighet og i den sammenheng har jeg for første gang på ganske lenge talt hvor mange bøker jeg faktisk har i bokhyllene mine.
Jeg har hele tiden vært klar over at jeg har mange bøker, men når en flytter får en virkelig kjenne hvor mange man har for de eskene er slettes ikke lette. Heldigvis hadde jeg god flyttehjelp så jeg slapp å bære alle eskene med bøker selv (hihi).

Noen har gjettet at jeg har rundt 300 bøker, mens jeg mente at "Nei, jeg har nok ikke sååå mange. 200 kanskje".  Tok visst feil jeg. Etter å ha talt har jeg kommet frem til at jeg faktisk har hele 358 bøker i bokhyllene mine (ikke talt med fagbøker). Det er en god del mer enn jeg trodde jeg hadde. Faktisk er det flere enn jeg først kom frem til når jeg talte også, for jeg glemte at det er 2 i 1 i bøkene om Sagaen om Isfolket (utenom den siste).

Av de 358 bøkene har jeg lest 221 mens 137 av dem er ulest. Jeg trodde jeg bare hadde lest cirka halvparten så det er egentlig ganske godt å finne ut at jeg har lest mer en halvparten av bøkene jeg eier; det gir en slags mestringsfølelse :-D

Hvor mange bøker har du i bokhylla? Hvor mange er lest og hvor mange er ulest?
Legg gjerne igjen en kommentar med antall eller link til innlegg om du også skriver et innlegg om dette.

Ønsker alle fin fin tirsdag, en fin uke og en fin høst :-)


Bokhyllene mine <3


Kommentarer

 1. Så herlig. Du er flink til å lese bøkene dine! Skal se om jeg ikke lager et lignende innlegg. En dag. Haha. Skulle uansett ha tatt de ut av hyllene og tørket støv og også ryddet opp i "alfabetisken" da flere har kommet i hus og bare stappet inn, på feil plass. Gir meg lemmen i øynene kjenner jeg.

  SvarSlett
 2. PS. Jeg hadde nok regnet Isfolket som 1 bok, ikke 2 selv om det er 2 i 1. Og jeg hadde også kommet til å regne med fagbøkene. Mener, jeg skal gjøre det sånn når jeg teller.

  PS. Ingenting er rett eller feil.

  SvarSlett
  Svar
  1. Yey! Gleder meg til å lese innlegget ditt :-D En dag, haha.
   Etter å ha skrevet innlegget fikk jeg for meg akkurat det du sa om Isfolket, at de burde regnes som en. Så i det nye innlegget vil jeg justere det :-P

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober