Helgen 13-15.desember

Dette er den mest "travle" helgen på lenge. Jeg har faktisk ikke hatt tid til å lese ett eneste ord. Jeg leste ferdig Septimus Heap #2 på torsdag og har enda ikke fått begynt på bok nummer 3. Noe som er uvanlig, det pleier ikke gå lang tid mellom bøkene her ;)

Helgen har vært både fin og slitsom:

Fredag:
Etter jobb fant jeg ut at jeg ikke hadde noe jeg måtte gjøre, så da tok jeg like gjerne med min mormor ut for å spise middag. Det var den stund siden jeg hadde sett henne så det var koselig. Vi ble så mette at vi knapt orket å røre oss etterpå.

Jeg hjalp mormor med litt handling og bæring av matvarer og etter det kom ene søskenbarnet (kusinen) min for å ligge over en natt hos mormor. Jeg endte opp med å bli igjen der hele kvelden for å hjelpe henne med et hekle-prosjekt som hun holder på med via skolen. Vi ble sittende å skravle og kose oss mens vi prøvde å finne ut av hekle-prosjektet, og plutselig var det så sent at det var bare å kjøre hjem og legge seg.

Lørdag: 
Fant ut at jeg måtte ta julevasken denne dagen om jeg skulle få det gjort. Så slik ble det. Hele lørdag morgen og formiddag gikk med på å vaske. Puh! Jeg hater å vaske, men når jeg først setter i gang så vasker jeg skikkelig og det går unna, jeg vil gjøre det ordentlig og samtidig bli ferdig så fort som mulig ;)

Etter å ha vasket og slappet av en halvtime på sofaen med en episode av en anime-serie jeg ser på, fikk jeg besøk av min yngre bror :D Vi spiste middag og skravlet litt før vi dro på kino. Som storesøster bli jeg veldig glad for at lillebror faktisk orker å besøke søsteren sin og at han ikke er flau over å dra på kino med storesøster. Det er 9 år i aldersforskjell på oss, men likevel er vi ganske like. Det er vel vi som er mest like i søskenflokken faktisk, begge to veldig engasjert i film og tv.

Filmen vi så på kino var forresten Hobbiten (endelig!!). Jeg kommer ikke skrive omtale på den, for det er ikke mer å sin enn: stoooort glis :D Jo: så vant jeg www.filmweb.no sin juleklander 10.desember! Og for å toppe hele lykken av å vinne så var det akkurat den dagen det var Hobbiten-ting å vinne :DT-skjorten er dessverre for liten (Small! Jeg er ikke small!) og jeg har ikke Iphone...
Men pytt! Moro å vinne Hobbiten-ting likevel. T-skjorten kan jeg jo gjøre noe lurt med. Gjøre om til putetrekk eller ramme inn f.eks ;)

Søndag: 
I dag har jeg sittet å sydd flere plagg som jeg har skulle sydd for leeenge siden. Det tok litt lengre tid enn jeg trodde så jeg har sittet med det helt til nå.

Har enda ikke åpnet Septimus Heap #3. Det begynner å irritere meg litt faktisk, men om ikke så lenge skal jeg på adventskaffe hos formor og farfar så det er nok bare dumt å begynne på den nå. Da hadde jeg vel blitt så oppslukt at jeg hadde glemt hele sammenkomsten (hele familien er bedt). Så jeg får nok bare vente enda litt ;)

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober