Strange Angels

Forfatter: Lili St.Crow
Antall bøker: 5
Hørt som lydbok
Språk: Engelsk


"Dru Anderson has what her grandmother called “the touch.” (Comes in handy when you’re traveling from town to town with your dad, hunting ghosts, suckers, wulfen, and the occasional zombie.) Then her dad turns up dead—but still walking—and Dru knows she’s next.  Will Dru discover just how special she really is before coming face-to-fang with whatever—or whoever— is hunting her?"


Enda en typisk YA-serie som passer meg utmerket. Alle elementene er med: overnaturlige vesener, spenning og action, ubesvarte spørsmål og litt romantikk. Bonus i denne serien er at Dru er ei småfrekk og sta jente med mange kommentarer som jeg ler høyt av. Dermed blir det til tider også litt komedie.

Skrivestilen er enkel og språket er ikke for tungt. Bøkene passer like godt for unge voksne som voksne. Dette ble litt kort, men jeg har faktisk ikke noe mer å si om selve serien. Skulle jeg ha skrevet mer ville det blitt et helt foredrag og jeg hadde sikkert greid å avsløre mye av fortellingen, så jeg stopper her.

Men om du har sansen for YA-serier som for eksempel Vampire Academy, Twilihgt, House of Nights, Blue Bloods og The Mortal Instruments, så er det mulig du vil like Strange Angels også. 


4 av 5 stjerner


Kommentarer

  1. Jeg likte også denne boka veldig godt, det var bare så synd at jeg rett og slett ga opp oppfølgeren. Dessverre syntes jeg ikke forfatteren klarte å følge opp i sitt eget tempo.

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er faktisk forståelig. Jeg slet litt med bok nummer to jeg også, sånn i forhold til bok nummer en, men jeg fullførte og synes det var verdt det når jeg ser på serien som en helhet. Nå er det også fullt mulig at jeg er for glad i slike fortellinger til at jeg klarer å være kritisk nok. Hehe.

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober