Diller i desember 2015

Da er det jaggu ett nytt år! =)
Her ble inngangen til det nye året feiret med pizza og filmkos med verdens beste Heidi, før vi dro ut å traff på flere hyggelige folk. Kunne ikke ønsket meg en mer koselig nyttårsfeiring =)
Håper dere også hadde en fin feiring og at 2016 bringer hell og lykke =)

Årets første innlegg er mine diller i desember 2015:

1. Hannibal Lecter: Jeg fullførte Hannibal-prosjektet mitt med å se ferdig de to siste filmene om Hannibal. Nå har jeg sett filmene, sett tv-serien og lest bøkene. 

2. The Hobbit Trilogy Extended Edition: En julegave til meg selv ;-) 

3. Julebrus: Jeg har skikkelig dilla på julebrus hver desember, men det er selvsagt bare èn julebrus som gjelder og der jo EC Dahls Julebrus
4. Sverigetur: Jeg er så heldig som har en snill pappa som gidder å kjøre til Sverige så jeg får handlet inn masse ting som jeg vil ha til jul =) Åre er nærmest, men siden pappa er ganske så glad i å kjøre bil så kjører vi heller til Østersund; mer utvalg og noe rimeligere priser.

5. Ny pynt til juletreet: Jeg har ikke plass til noe ordentlig juletre, så jeg har et lite plastikk juletre som jeg fikk av min mormor noen år tilbake. Det er et fint lite tre som kom med pynt og lys. Dette har jeg brukt de siste årene og vært fornøyd med det, men når pappa og jeg var i Sverige så fant jeg altså ny pynt. Det er ikke noe galt med pynten som fulgte med treet, men noen ganger er det bare gøy med forandring. Og riktig så bra ble det, synes jeg selv (klarte neste ikke vente til lille julaften).


Juletrestjerne i sølv, nye juletrelys i fin blåfarge, ny girlander i sølv og nye juletrekuler i forskjellige toner av blå, hvit og sølv.6. After Eight: Det-er-jo-bare-så-godt! 

7. Jordnötsringar: Må jeg bare ha til jul, om jeg får vært i Sverige og handlet inn, for dette selges jo selvsagt ikke her i Norge (som så mye annet godt).
8. Julebord: I år var julebordet et privat julebord med venner og fine bekjente. God mat og fin stemning =)

9. The Mentalist: Så ferdig tv-serien. Jeg så litt når den gikk på tv, men datt ut, så nå så jeg alt på nytt.

10. Rock Musical Bleach: Jeg har ikke rukket å se alle enda heller, men har sett to til. Nå er det bare to igjen ;-)

11. Star Wars: Endelig! Den gikk rett inn på topp tre av mine favorittfilmer i Star Wars-sagaen.
12. Julepønk: Konsert i regi av Pønkforeninga i byen. Å få med seg denne konserten har vel nå blitt en slags juletradisjon.

13. Julekalendere: De siste par-tre årene har jeg pleid å være med på Filmweb sin julekalender. Første året jeg var med vant jeg faktisk den ene dagen, og det var også den beste dagen for premien var en Hobbiten t-skjorte og deksel til mobil. Etter det har jeg ikke vunnet igjen, men det er uansett gøy å være med og det er masse fine premier en kan vinne, om en skulle være så heldig ;-)
Jeg kjøpte også to flax-lodd julekalendere. Det ble ikke noe stor gevinst, men jeg vant 50 kr =)

14. Nemi-bøker: En dag i desember var det 50% på alle Nemi-bøkene på univers.no, så da be det enda en julegave til meg selv :-P Jeg tok meg ikke råd til å kjøpe alle så jeg mangler fortsatt noen, men nå er jeg i alle fall på god vei i samlingen ;-)

15: Julaften nummer 2: De siste årene har det annethvert år blitt to julaftener. Annethvert år feirer mamma, mormor og jeg julaften hos onkel, de andre julaftene feirer søskenbarna mine hos sin andre forelder og da blir det en julaften nummer to på fjerde juledag =)

16: Tv-serier og film: Jeg har sett for mye tv-serie og film. Det gjelder ikke bare desember, men hele året. Jeg har fullført 22 tv-serier og sett 217 filmer i 2015. Ikke rart jeg ikke ble ferdig med Sherlock Holmes. Det blir jo ikke så mye tid til å lese når en ser tv-serier og film i stedet :-P Skjerpings nå i 2016 altså!Kommentarer

 1. Dette er et ryddig og artig innlegg! Digger! Var kjempe fint på nyttårsaften!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :-D Ja det var en finfin nyttårsaften :-D

   Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober