Diller i april 2016

1. Bursdag: Jeg hadde hodepine på dagen, så jeg orket ikke noe særlig, men dagen ble veldig fin takket være de gode vennene mine. Vi møttes på favorittkafeen og jeg ble spandert på brus og fikk brownie med lys :-D Kjempekos! Dere er best <3

Her snakket jeg med mamma som også hadde bursdag :-D


2. Jobbe: Var heldig å få jobb en stund igjen. Skulle helst hatt en fast jobb, men det er jo bedre enn ingenting. 

3: Harry Hole: Begynte på Harry Hole-serien til Jo Nesbø i mars, fortsatt dilla i april ;-) Men det ble en pause hvor jeg leste Et Helt Halvt År så jeg kan bli med farmor å se den på kino i juni. Så måtte jeg jo lese oppfølgeren også, så den holder jeg på med nå. Skal begynne på Harry Hole igjen når jeg er ferdig med Etter Deg. 

4. Selge ting som ikke skal bli med på flyttelasset: Jeg har fått solgt unna skrivebord og kontorstol, spisebord med tilhørende stoler og den ene senga. Og noen andre småting som jeg ikke trenger. Godt å bli kvitt ting jeg ikke får plass til i den nye leiligheten. 

5. True Blood - The Complete Series: Jeg fikk kjøpt hele serien billig på dvd :-D Jeg har sett alt, men skal definitivt se alt om igjen ;-)

6. Shopping: Jeg hater egentlig shopping. Ikke det å kjøpe nye ting, det er kjempegøy, men det å prøve klær og sko er helt jævlig. Men når nesten alle klærne mine skulle bli ødelagt på omtrent samme tid så måtte jeg investere i nytt. 

7. Se Interstellar med Heidi: Gledet meg skikkelig til å se denne sammen med Heidi, selv om jeg allerede hadde rukket å se den tre ganger ;-)
8. Rydde gjennom klesskapene: Fant masse klær jeg ikke bruker lenger, altså klær som ikke passer :-P Mye helt og fint som gikk til Fretex. 

9. Besøk av mamma: Mormor ble 70 år i april så da kom mamma oppover fra Oslo for å feire sammen med oss. Kjempekoselig :-D 

10. Thai-mat: Mormor, mamam og jeg var på thairestaurant å spiste hele to ganger på den uka mamma var her. Namnam!

11. Hårklipp: Jeg fant ut at jeg ikke hadde klippet med siden august i 2015 så det var visst på tide. Mamma hadde med saks og klipte meg så jeg sparte penger på å gå til frisør. 

12. The Jungle Book: Så denne på kino med mamma og Thomas. Jeg var litt skeptisk til å begynne med, jeg har et sterkt forhold til jungelboken og jeg var skeptisk til at så mye var data, men det funket veldig bra. Jeg likte den veldig godt.13. Sofa: Jeg får ikke plass til sofaen min når jeg flytter, så jeg var på Skeidar å bestilte meg ny sofa. Klarte visst å dra dit på rett tid for det var tilfeldigvis 20 % rabatt på den typen jeg ville ha :-D 

14. Pakke: Begynte å pakke til flyttinga 13.mai. Lurt å begynne i god tid, jeg har mye jeg må gå igjennom og det tar tid å sortere ut det jeg ikke skal ha. Har fått pakket ned alle bøkene, filmene og pynten annet som jeg ikke får bruk for før etter jeg har flyttet. 

15. Captain America: Civil War: Så denne på kino med ene broren min. Marvel <3 Skuffet ikke nå heller! :-D Awesome!
Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober