Diller i september

1. Tv-seriene Arrow og Flash: Disse har jeg hatt på lista mi en god stund, men har ventet med dem for å samle opp episoder ;-) Men nå er jeg up-to-date så nå må jeg også vente...


2. Bleak House av Charles Dickens: Tidligere hørte jeg Great Expectations av Charles Dickens på lydbok (LibriVox). Den fenget ikke så veldig, men det gjør Bleak House så langt (har ti kapittel igjen).

3. Spillelisten "Have A Great Day" på Spotify: Masse bra musikk!

4. Disney: P3 hadde Disney-time på radioen en dag og jeg fikk jo helt dilla, satt på jobb å sang med :-P Så måtte jeg jo se Disney når jeg kom hjem. Det ble Skjønnheten & Udyret og Løvenes Konge, og Ringeren i Notre Dame dagen etter.

5. Stallo: Denne boka ble jeg ganske så skuffa over så jeg hadde ikke dilla, men jeg brukte meste av september på å lese den så den får en plass her.

6. Middagsrester: Det ble mange lange arbeidsdager i september og da var det ekstra godt med restmat som bare kan varmes opp :-D

7. Fairy Tail: Jeg hentet meg inn på animen (hvor jeg hang et stykke etter), men så ble det plutselig stopp, det kom ikke flere episoder. Så det er visst over, hvis ikke vi er heldige og det kommer mer etterhvert. Jeg ble skikkelig lei meg, men jeg fant ut at mangaen fortsatt er pågående så da begynte jeg å lese den ;-)


8. Owari no Seraph: Enda en anime som ble ferdig uten å bli ferdig... Heldigvis fortsetter mangaen der også. Jeg har bare ikke fått begynt å lese den enda.

9. Shopping: Jeg har allerede byttet ut en del av garderoben min, men nå har plutselig enda flere klær blitt så slitt at det ikke er noen vits lenger, så da måtte jeg investere mer. Lurt å gjøre det nå mens jeg har jobb ;-) Satser på at jeg ikke må på shopping på en stund nå, det er gøy med nye klær, men ikke selve shoppingen.

10. Tv-serien The Killing: Mørk krimserie basert på den danske serien Forbrytelsen. Veldig bra serie, brukte ikke langt tid på å se den ferdig.


11. Supernatural: Dessverre har ikke serien begynt med ny sesong enda, men cdon hade tilbud på Supernatural dvd-bokser så jeg hamstra inn sesong 1-10 :-D Jeg har hele tiden tenkt at jeg vil ha helse serien på dvd så da tenkte jeg at det var fornuftig å slå til når det var tilbud.

12. The Stream: Selv om jeg er litt glad i slike program er det ikke alltid jeg tar meg tid til å se på det, men nå er en tidligere arbeidskollega og hans musikkpartner med så da synes jeg at jeg må følge med å se hvor langt de kommer. Heia Skei&PT!

13. Rocky: Heidi og jeg fullførte Rocky-prosjektet vårt. Overraskende bra filmer!

14. Ny dusjslange: Det har visst mye å si hvilken slange du har i dusjen! Når jeg flyttet inn i den nye leiligheten ble jeg skuffa over at det var så dårlig trykk i dusjen, men det fungerte da greit nok, tok bare litt lengre tid å få dusja ferdig. Men plutselig ble det tidvis veldig bra trykk og tidvis enda dårligere trykk, dusjen ble rett og slett helt håpløs. Huseier kom å så på dusjen og fant ut at vi skulle bytte slange for å se om det ble bedre da, og jaggu ble det ikke fart i dusjen da! Den gamle slangen hadde fått seg en knekk et sted så trykket ble ustabilt når slangen ble flyttet på. Nå har jeg plutselig så bra trykk i dusjen at jeg ikke orker å ha den på fullt engang :-D

15. D.Gray-Man Hallow: D.Gray-Man var enda en anime som ble ferdig uten noen slutt og hvor mangaen fortsetter. Jeg har holdt på å lese mangaen etter at jeg fant ut at den fortsatte, men nå har det kommet mer anime også. Jeg er nesten overlykkelig. Nesten fordi det er mange nye stemmer som jeg ikke synes passer like bra, men jeg venner meg nok til det etterhvert.

16. Dragonball Super: En dille denne måneden også. Jeg synes det var litt kjedelig forrige måned, men i de episodene jeg så i september tok det seg opp.Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober