Diller i mai

1. Langhelger: I mai har vi vært heldige å hatt et par langhelger (tre for de som fikk tatt fri på en inneklemt fredag). Det har gjort godt.

2. Stickers-samtaler på facebook: Heidi og jeg har hatt noen samtaler på facebook bestånde kun av (eller mest av) stickers (emoticons). Utrolig hvor mye man kan få sagt bare ved bruk av stickers.

3. One Piece (anime-serie): Fortsatt. Det bygger seg opp til noe skikkelig spennende, men de dryger det ut så innmari at jeg snart blir gal. Når de drar det ut slik får jeg lyst til å boikotte serien ved å slutte å se, men det klarer jeg jo ikke.

4. Snåsakroa: Farmor og farfar, et søskenbarn med familie, min far og jeg bestemte oss for å dra til Snåsakroa å spise middag en dag. Ingen av oss hadde spist der før,men vi hadde hørt mye bra om plassen og maten så vi bestemte oss for å sjekke det ut. Og jaggu var det god mat der! De hadde de beste kjøttkakene jeg noen gang har smakt på et slik sted. Ikke rart at de har vært kåret til beste veikro langs E6 mellom Trondheim og Bodø (av DHL Ekspress). 

5. Sons of Anarchy: Tok sin tid, men nå har jeg altså endelig begynt på denne serien. Ett av mine tidligere favoritt uttrykk beskriver visst serien godt, nemlig: "Ah, hell". Jeg har enda ikke kommet til sesong tre (av syv), men jeg tviler på at det kommer til å gå noe bedre i de neste sesongene. 

6. Eminem: Jeg har etter ca 11 år igjen fått dilla på Eminem. Han var min absolutte favoritt da jeg var yngre, men så ble han borte en stund etter albumet Encore i 2004 og jeg gikk litt bort fra rap og mer mot sjangeren rock. 


7. Dragon Ball (anime-serie): Jeg ble endelig ferdig med Dragon Ball og har nå kommet et stykke i Dragon Ball Z (oppfølger). Hele serien er egentlig litt vel spesiell og det tok lang tid før det ble spennende, men det har da blitt spennende nok til at jeg er hekta.8. Steinkjer Pønkrockfestival: En todagers festival som fant sted nå siste helgen i mai. Festivalen var en feiring av Steinkjer Pønkforening sitt tiårs-jubileum. Og for en helg det ble. Bra band og bra stemning, selv for oss som holdt oss edru.9. Shadowhunters: Tv-serie som kommer i 2016, basert på The Mortal Instruments-serien. Heldigvis starter tv-serien helt fra begynnelsen, med første bok, så vi forhåpentligvis kan glemme skuffelsen av en film kalt The Mortal Instruments: City of Bones. Denne måneden har vi fått vite en del av castingen og innspillingen har begynt. Jeg gleder meg mer enn en unge til julaften! Spesielt til å se Dominic Sherwood som Jace (jeg er så forelska i Jace!)

Dominic Sherwood (Han har farget håret lyst for å passe rollen som Jace).


Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober