Diller i januar 2016

1. Hobbiten:  Før jul kjøpte jeg Hobbiten Trilogien Extended Edition på BluRay så nå mamma og jeg så Hobbiten om igjen i jula, måtte jeg jo se ektramaterialet som var med også. Det endte jo da selvsagt med at jeg måtte se de andre filmene om igjen og ekstramaterialet til de også. Mange timer med herlig ekstramateriale :-D

2. Ringenes Herre: Etter å ha sett Hobbiten filmene med ekstramateriale så måtte jeg jo bare se Ringenes Herre filmene om igjen også. Altså ble det et skikkelig Tolkien prosjekt. Jeg så ikke ekstramaterialet til Ringenes Herre da, for det har jeg sett før ;-)

3. Helgådalsrevyen - ei tullåt val: Egentlig en julerevy som gikk i jula, men de hadde noen forestillinger i januar også. Det var en populær revy, masse folk. Noe som er forståelig for det var kjempe morsomt.

4. Strikke genser: Jeg begynte på min første genser. Jeg har strikket mye ullsokker, hansker og skjerf, men aldri genser. 

5. Kjøre pappa sin bil: Jeg fikk kjøre pappa sin bil en tur da han holdt på å mekka på min bil en dag og jeg måtte til byen å få tak i en ny del. Nesten så jeg skulle ønske at jeg ikke hadde kjørt den for den er mye bedre å kjøre enn min bil. Jeg er glad i bilen min jeg altså (Bolla, som jeg kaller den), men når en får kjøre en nyere Mercedes med automat og cruisekontroll så blir det noe annet enn en gammel Ford Fiesta :-P

6. The Jungle Book: Disse har jeg vel hatt på lista lenge, men de havnet vel egentlig på leselista for i år fordi jeg vil lese The Graveyard Book og jeg har hørt at det kan være lurt å lese dem først da den er noe inspirert av de to jungelbøkene. 

7. Hockey Pucker: Spar hadde tikronersmarked en dag og da fant jeg Hockey Puckers til ti kroner, så da kjøpte jeg tre pakker. Nomnom. 
8. Tv-serien Shadowhunters: Endelig begynte den! Jeg har gleda meg så lenge! Og så ble jeg skuffa... jeg synes ikke serien er dårlig, men den går altfor fort frem og en del av effektene virker for amatørmessing. De kunne gjort det en del bedre mener jeg. 
9. The Revenant: Denne så jeg på kino med mine to nerder og bestevenner. For en fantastisk film!
10. Supernatural: Alltid. Så jeg ble godt fornøyd da serien begynte på igjen i januar. Tror aldri jeg kommer til å bli lei denne serien :-P

11. Tv-serien Broen: Denne har jeg hørt mye skryt av tidligere så jeg bestemte meg for å se den. Jeg skjønner hvorfor den har fått skryt. 

12. Utsette ting: Jeg har egentlig gjort mye i januar, men jeg har også vært flink til å utsette ting jeg egentlig skulle gjøre. I stedet har jeg f.eks sett Hobbiten og Ringenes Herre om igjen.
Ting jeg har utsatt:
- Se ferdig Rock Musical Bleach: Jeg har fortsatt siste forestilling igjen. 
- Se One Piece: jeg har hatt pause i denne anime-serien siden før jul en gang, men har enda ikke fortsatt på den. 
- Lese Sherlock Holmes: Jeg har lest veldig lite Sherlock Holmes i januar. Ikke rart det tar lang tid...Kommentarer

  1. Hærlig!Sherlock får bare ta den tiden den trenger tenker jeg. Stresslese er noe hærk! Tenk at du har lest ALT av han etterpå. Det er jo helt sykt. Ikke rart det tar tid!!!!! Synes du er kul som i det hele tatt tok det prosjektet :-D

    SvarSlett
    Svar
    1. Hihi :-D Gleder meg til å kunne si at jeg har lest ALT ja :-D

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober