Diller i mai 2014


1. Massasjestol. 
På jobb fikk vi prøve ut en massasjestol fra B-Well i et par uker. Det var en av de beste massasjestolene jeg har prøvd. Denne måler høyden opp til skuldrene dine og tar en målingsrunde nedover/oppover ryggen og stiller seg inn slik at den treffer de rette stedene. 

2. Ferie. 
Min mor kom på besøk fra Oslo i forbindelse med konfirmasjonen til et av mine søskenbarn (kusine) og jeg tok derfor en uke fri fra jobb. 

3. Konfirmasjon. 
Jeg har vært i to konfirmasjoner denne måneden, på begge sider av familien. Første var på min mor sin side, eldste datter av broren til mamma. Den andre var på pappa sin side, min lillesøster. 

4. Oreokake. 
Lillesøsteren min ville jeg skulle lage Oreokake til konfirmasjonen. Jeg hadde ikke laget denne typen før (bare Oreo iskake, kjempegodt!) så jeg var litt spent på om jeg fikk det til. Heldigvis ble den god. Men jeg synes Oreo iskake er best :P
5. Godteland. 
Ny godtebutikk åpnet på kjøpesenteret i byen i slutten av mars i år. Jeg kom meg faktisk ikke innom der før i begynnelsen av mai. Jeg holdt meg litt bevisst unna, men så ble jeg jo for nysgjerrig :P Og der har de jaggu meg mye godt! Jeg fant godteri som jeg spiste da jeg var mindre og som jeg ikke har sett i butikkene før, en hel vegg var full av smågodt i alle slags varianter og så fant jeg godteri av merket Willy Wonka :D Noen av de sistnevnte fikk jeg skikkelig dilla på. Her er bilde av de jeg har smakt så langt:

                                         
                                         6. Mr.Freeze. 
Da jeg bodde i Oslo spiste jeg masse Mr.Freeze i en periode. Kiosken på hjørnet av skolen hadde fryseren full av denne saftisen, både lange og korte, og flere av oss skyndte oss dit i storefri. Siden da har jeg ikke sett isen i butikkene. Men så fant jeg det nå i mai, først på Obs Hypermarked og så på Kiwi. Så nå har jeg Mr.Freeze i fryseren :D 

7. Fringe.
Jeg begynte på serien i april, men har ikke rukket å bli ferdig med serien enda så denne dillen har blit videreført til denne måneden. I skrivende stund har jeg siste episode i sesong 4 igjen, så skal jeg begynne på femte, og siste, sesong. Jeg storkoser meg når jeg sitter å ser denne serien og gruer meg til det tar slutt.
8. Battery Frsh.
Enda en dille som har blitt videreført fra april til mai. Jeg er rett og slett ikke lei enda :P

9. Kino. 
Jeg har faktisk greid å fått med meg hele 4 filmer på kino denne måneden =) Disse er: The Amazing Spider-Man 2, Godzilla, X-Men: Days of Future Past og Maleficent.  

 10. X-Men: Days of Future Past. 
 Beste X-Men-filmen så langt! Helt konge! Stort glis :D
11. Maleficent. 
En kjempebra versjon av Tornerose-eventyret. Det er mer fokus på Maleficent og hvorfor hun la en forbannelse over prinsesse Aurora, enn det er fortellingen om prinsessen som sov i hundre år og ble vekket av en prins. Jeg likte denne versjonen veldig godt og synes det var fint å få mer bakgrunnshistorie. Fra nå av velger jeg å se på denne versjonen som den rette versjonen av eventyret. 
12. Sol.
Endelig har vi fått sett en del av sola. Noen dager har det vært skikkelig sommervær.

13. Hengekøye. 
Nå når det endelig har blitt varmere er det godt å kunne legge seg i hengekøya =) 
      

Kommentarer

 1. Høres ut som den samme massasjestolen vi har på jobb - digger den. Også digger jeg oreokake. Og takk for at du minte meg på at jeg må gå på kino og se Amazing Spiderman 2! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Massasjestol er en fin ting å ha på jobb ;) Håper vi også får en etterhvert, som er vår.
   Ja Oreokake er kjempegodt! Du må prøve Oreo Iskake hvis du ikke har prøvd det :P Det er enda bedre, synes jeg i allafall :P
   Får håpe du blir fornøyd med The Amazing Spider-Man 2 da =)

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Ååååååh, DEILIGE diller <3

  SvarSlett
 4. Oreokake <3
  Det ser ut som om du har kost deg masse i mai! Er så misunnelig på at du har sett Maleficent! Den ser så bra ut, men ingen vil se den med meg (og jeg er en tulling som ikke liker å gå på kino alene)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg har kost meg masse :D
   Kjedelig at ingen vil bli med på den da. Skjønner ikke hva de tenker med! :P Den er jo kjempebra! :D Liker ikke egentlig å dra på kino alene jeg heller, men er det en film jeg SKAL se og som jeg ikke klarer på vente med så drar jeg alene likevel ;)

   Slett
  2. Ja, ikke sant! Skjønner ingenting :P Åå da er du flink! Jeg burde også ha gjort det. Kanskje eg føler meg modig en dag og bare gjør det :)

   Slett
  3. Du får nok motet en dag =) Det gjorde jeg ;) Jeg klarte ikke dra på kino alene før, uansett hvor mye jeg ville se filmen, men en dag fikk jeg bare nok av å vente så da dro jeg bare likevel =)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober