Veronica Mars The Movie

Endelig! Det føles som at jeg har ventet på denne filmen i en evighet. Filmen hadde premiere 14.mars, og det er jo riktig nok ikke så lenge siden, men filmen ble ikke vist på norsk kino (!!). Dere kan tro jeg ble skuffet når jeg fant ut det. Her satt jeg å gledet meg til 14.mars: endelig kommer en avslutning på serien og så måtte jeg plutselig vente enda to måneder fordi en eller annen dust har bestemt at den ikke skulle vises på kino her i landet! Heldigvis tok det ikke lenger tid før den kom ut på DVD. Men nå har jeg da endelig fått sett den.
Filmen fortsetter der serien sluttet i 2007. Vel, ikke akkurat der serien sluttet, men 9 år etter handlingen i tredje sesong.
Veronica har flyttet fra Neptune til New York og har et jobbtilbud hos et ansett advokatfirma. Hun er fortsatt i et forhold  med kjæresten fra Hearst College og alt ser ut til å gå toppers. Så kommer det på nyhetene at en popstjerne, og tidligere fellesstudent på Neptune High School, har blitt funnet drept og politiet at mistenker kjæresten Logan (Veronicas eks). Så ringer Logan å spør om Veronicas hjelp.
Alle som har sett serien vet hvordan dette går. Veronica drar tilbake til Neptune. 
Som skikkelig fan av serien er jeg storfornøyd med at Veronica Mars gjorde et comeback. Filmen er i tro Veronica Mars stil med gjenkjennbar humor, sarkasme og lureri. Filmen kan så absolutt anbefales videre, men det er nok en fordel om en har sett serien, eller i alle fall har noe kjennskap til konseptet og de sentrale karakterene.        Noen bilder fra filmen: 
 
                                Veronica tilbake i Neptune for å hjelpe Logan (igjen) som er mistenkt for mord (igjen).
                        


Supertrioen reunited
                                    


And the boysKommentarer

  1. Ihhh, sitter her og faktisk se Veronica Mars-seriem (og filmen).

    Jeg liker , og setter pris på at du har med screenshots fra filmen.

    SvarSlett
  2. *sitter her og vurderer å faktisk se

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober