Diller i september

Noe forsinket diller da jeg holdt på å glemme hele greia, igjen (sukker oppgitt over meg selv).
Men bedre sent enn aldri sier de jo?


1. Boken Jonathan Strange & Mr.Norrel: For en fantastisk bok! Elsket den <3

2. Tv-serien Medium: Jeg prøvde å følge med på denne serien når den gikk på tv, men datt helt ut. Så nå ser jeg alt i rekkefølge.
      

3. Bokserien The Maze Runner: Hovedgrunnen til at jeg leste denne serien i september var at jeg ville lese ferdig serien før filmen av første boka kom på kino. Jeg likte filmen også, men boka var, som det ofte er, mye bedre. 
      
4. Tegne: Jeg kom meg endelig tilbake til å ha lyst til å tegne. Heidi og jeg hadde en kjempe koselig tegnekveld en kveld =)

5. Japansk: Jeg har lenge hatt lyst til å lære meg japansk og nå har jeg endelig begynt, sånn smått. Det går sakte, men framover med små skritt. Jeg bruker denne boken (bildet) og medfølgende cd'er. 


6. Naruto: Denne har lenge vært en av mine absolutt favoritt anime-serier, men for et års tid siden sluttet jeg å se nye episoder, det ble for spennende til å vente en uke mellom hver episode. Så da tok jeg heller en lengre pause, så jeg kunne samle opp flere episoder ;) Nå har jeg begynt å se serien igjen, fra der jeg sluttet av, og jeg koser meg stort. Det er så spennende! 7. Eplekake: Med norske epler. Jeg fikk en del norske epler og da ble det selvsagt noen eplekaker. Namnam!

Kommentarer

 1. Wiiih, fin liste. Hurra for Susanna Clarke! Jeg spiste opp en halv eplekake i dag. Jeg burde vel ordne en slags middag nå hahah. Kjempe god!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra for Clarke ja! :D Håper det blir tv-serie å se snart!!
   Hehehe :P Godt med eplekake ja ;)

   Slett
 2. Elsker disse diller innleggene dine! :D
  Jeg synes Maze Runner filmen var myyye bedre enn boken, men så greide jeg ikke å komme meg gjennom hele den første boken så jeg skal kanskje ikke uttale meg :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober