Diller i mars

1. Animen Ai Yori Aoshi og oppfølgeren Ai Yori Aishi: Enishi. Ikke den beste animen jeg har sett, men den var fin.2. David Copperfield på lydbok: Boken er lang så det tok meg en måned. Hørte på lydbok mens jeg gjorde ting som å lage mat, ta oppvasken og ta husvasken. Herlig! 

3.Tegne: Tegnet for første gang i år. Det ble faktisk hele seks tegninger i løpet av mars. Hørte på lydbok mens jeg tegnet også ;-)

4. Fast & Furoius: Siden Fast & Furious 7 nærmet seg passet det fint å se de seks foregående filmene. Disse ble sett i løpet av en helg. Phew! Stor stas med filmmaraton :-D
5. Salt potetgull: Den helgen med Fast & Furious maraton ble det en del salt potetgull. En dag Sørlandschips med havsalt og en annen dag Maarud salte potetskruer. Kroppen ville visst ha noe salt og en bør jo høre etter hva kroppen sier? (Hehe)

6. Tv-serien Misfits: Denne serien hadde jeg ikke noen tro på når jeg begynte å se første episode, altfor merkelig og rart tenkte jeg. men det endret seg fort, jeg ble hekta. Dessverre taper serien seg etter sesong 2. 
7. Kanelsnurrer: Jeg har prøvd en ny oppskrift på kanelsnurrer og de ble kjempe gode! De ble så gode at de ble spist opp så fort at jeg måtte bake enda en runde for å ha noen å servere til gjester på bursdags-kaffe skjærtorsdagen. (Jeg fikk litt hjelp, men jeg spiste de fleste selv...)

8. Kino: Som vanlig (hehe). Var på kino tre ganger i mars, ikke verst ;-)

9. Den 13.Disippel: Endelig fikk jeg begynt på den femte boken i Tom Egeland sin serie om arkeologen Bjørn Beltø, denne har jeg gledet meg lenge til. Klarte knapt å legge den fra meg!

10. Bøker: Jeg har kjøpt flere bøker... Igjen... Jeg skulle "bare" ha Den 13.Disippel av Tom Egeland, The Graveyard Book av Neil Gaiman og The Arrival av Shaun Tan, men så var det 3 for 2 på engelske bøker og da måtte jeg jo ha med en til, det ble The Cuckoo's Calling av Robert Galbraith (J.K.Rowling). var det prisfest-dager på Amfi og da hadde Norli et kjempetilbud på bok 1-9 i Jo Nesbø sin serie om Harry Hole og vips, så ble de også med hjem...
11. Ommøblering: Jeg har ommøblert begge soverommene i leiligheten og byttet soverom fra ene siden av leiligheten til den andre. Resultatet er jeg så langt godt fornøyd med, jeg synes jeg får utnyttet plassen litt bedre enn tidligere. Og så har jeg nå faktisk plass til enda en bokhylle (de to jeg har fra før er fulle) så det er kanskje ikke sååå krise at jeg har kjøpt flere bøker likevel?

Kommentarer

 1. Gleder meg til å se hvordan du har fått det!

  Fine diller!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg til du kommer å ser. Er så fornøyd atte! ;-)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober