Snømannen

Fra baksiden av boken:
"Førstebetjent Harry Hole har mottatt et anonymt brev underskrevet ''Snømannen''. Og han har senere funnet et alarmerende fellestrekk ved gamle forsvinningssaker. Gifte kvinner er blitt borte samme dag som årets første snø har falt. Samme natt kaver Sylvia Ottesen gjennom den første snøen i en skog utenfor Oslo. Hun vet at hun løper for livet, men hun vet ikke hva som er etter henne. Og hun vet heldigvis ikke hva som ligger foran henne..."
Forsiden av boken ser slik ut:Denne boken er litt mer som en grøsser noen steder enn de andre bøkene. Starten på boken fikk meg til å tenke på skrekkfilm :-P Noe som bare gjorde det enda mer spennende og meg bare mer og mer nysgjerrig på hva i all verden Nesbø har funnet på denne gangen. Han slutter liksom aldri å overraske.

Bortsett fra at denne gangen var jeg ikke like overbevist om at de/den mistenke var skurken(e). Jeg hadde ingen anelse om hvem som var skurk(ene), men jeg var altfor skeptisk til å kjøpe noen av de mistenkte. Altså har jeg blitt flinkere til å gjennomskue Nesbø, eller så føkker han bare med huet mitt, igjen. Det er mest sannsynlig det siste (haha).

Til tider klarte jeg ikke å legge boka fra meg. Jeg har lest i pausene på jobb, på solsenga og i hengekøya (de få timene jeg har fått nytt sola) og jeg har lest på senga. Bare ett kapittel til. Bare et par sider til. Samme gamle leksa. Noe som betyr at jeg selvfølgelig har sovet for lite den siste uka. Men lærer jeg da? Nei. For når jeg har skrevet ferdig det siste her skal jeg begynne på neste bok.
Forfatter: Jo Nesbø
Språk: Norsk
Format: Pocket
Utgitt: 2007
Nummer i serien: Bok nummer sju
Antall sider: 439
Kilde: Bokhylla


Kommentarer

 1. Ha ha, lo høyt da jeg leste det siste avsnittet ditt. Du er morsom :-D Åh hvor jeg gleder meg til å lese Harry Hole snart, hjelper jo ikke på savnet å lese anmeldelsene dine! Håper du har en superfin søndag og nyter de første dagene av en velfortjent ferie!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, takk! :-D Jeg hadde det ganske morsomt når jeg skrev det siste avsnittet :-P
   Fullt forståelig, jeg savner også Harry Hole. Noe dritt å må vente sånn på neste bok :-(
   Takk for det <3 Jeg starta dagen med daffing, men måtte hive meg rundt å ta husvasken for jeg begynte å nyse så fælt :-P Nå er det gjort, så nå skal jeg bare slappe av og kose meg. Ha en fin søndag du også <3

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober