Now You See Me

Sett på kino søndag 28.juli 2013

"The Four Horsemen, en illusjonistgruppe, gjennomfører to utrolige magiske show. Først forbløffer de publikum ved å rane en bank på et annet kontinent, og deretter avslører de en hvitsnippforbryter og kanaliserer millionene hans inn på publikummernes bankkonti.

FBI-spesialagent Dylan er innstilt på å la illusjonistene få betale for sine forbrytelser og stanse dem før de gjennomfører det som ser ut til å bli et enda mer eventyrlig kupp. Han blir tvunget å ha Alma som partner, en Interpol-detektiv som umiddelbart gjør ham mistenksom. Desperat henvender han seg til Thaddeus, en ekspert på å avsløre magikere som hevder at bankranet ble gjennomført ved hjelp av forkledninger og videotriks. En ting Dylan og Alma er enige om er at The Four Horsemen er nødt til å ha en person utenfra som hjelper dem, og å finne ham (eller henne) er nøkkelen til å sette en stopper for banden. Kan det være Thaddeus? Eller er det Alma? Eller er det rett og slett… magi?"

Liker du magi? Liker du triks? Liker du å prøve å pønske ut triksene? Da kan dette være en film for deg. Her er det skikkelig show. Her er det godt planlagt spektakulære triks og masse lureri. En liten dæsj av drittslenging og humor litt her og der skader heller ikke.

Gode skuespillerprestasjoner gjør det hele til en enda bedre opplevelse. Jeg har alltid hatt sansen for 
 og , de har ikke skuffet meg en eneste gang og det er alltid en fornøyelse å se dem på skjermen.  og  utgjør The Four Horsemen og fyller også rollene sine godt.  som FBI-agent Dylan heller ikke så dumt valg. 

Så mye mer er det ikke å si om filmen. En må rett og slett se den selv.

8 av 10 stjerner

Kommentarer

  1. Jeg er usikker på om jeg skal putte den i Watchlista på IMDB; 8 av 10 stjerner er jo veldig bra da!!! Gjør det jeg :-D

    SvarSlett
  2. Gjør det du! :D Jeg synes den absolutt var verdt tiden ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

André Bjerke #1

En Smakebit På Søndag #14

Diller i oktober